Close Penghantaran percuma untuk pesanan melebihi RM80!

Talian Pelanggan +603-7886 2223/+603-7886 2226

(Isn hingga Jumaat 9:00AM – 05:30PM)

Mengapa Serum Berasaskan Minyak Hebat untuk Kulit?

Pernahkah anda membeli serum yang sesuai untuk rutin penjagaan kulit anda? Apa yang ditawarkan oleh serum berasaskan minyak?

 

Serum berasaskan minyak selalunya diperbuat daripada minyak botani untuk dihantar tertumpu bahan untuk menangani pelbagai masalah kulit, seperti jerawat, pigmentasi, parut, kulit kering, kusam dll.

Minyak sarat dengan antioksidan semula jadi dan asid lemak penting yang membantu membaiki halangan kulit, menggalakkan pembaharuan sel dan penjanaan semula sambil menyuburkan dan melembapkan kulit kita.

 

 

Serum berasaskan minyak bukan hanya untuk jenis kulit tertentu. Malah mereka yang mempunyai kulit berminyak atau berjeragat mengelakkan minyak muka dan badan kerana khuatir minyak tambahan akan menyekat lagi pori-pori mereka atau mengakibatkan kulit muka berminyak. Tetapi ketakutan ini benar-benar a mitos yang perlu dibongkarkan.

 

 

Sebenarnya, serum berasaskan minyak sebenarnya membantu mengawal pengeluaran minyak semulajadi badan anda. Mereka boleh membantu kulit berminyak menjadi seimbang dari semasa ke semasa dan mengurangkan jerawat. Dengan meletakkan minyak pada kulit anda, anda menghantar mesej kepada jenis kulit berminyak bahawa tidak mengapa untuk melambatkan pengeluaran minyak semula jadi kerana kulit anda mempunyai minyak yang mencukupi sekarang. Kami terbukti secara klinikal Garden of EDEN ROSA T Acne Serum (dipaparkan dalam gambar di atas) diperbuat daripada 100% pekat tumbuhan yang membantu mengurangkan jerawat, kulit berminyak dan mencegah parut jerawat dengan cara yang terbukti lagi lembut!

 

 

Jenis formulasi serum botani lain boleh membetulkan pigmentasi (Lihat Garden of EDEN ROSA E Pigmentation Serum) dan membetulkan tona kulit yang tidak sekata serta mengurangkan garis-garis halus dan kedutan.

 

 

Untuk mencerahkan dan memperbaiki parut, 100% semulajadi berasaskan tumbuhan Garden of EDEN NATUR E Scar Serum yang membantu memudarkan parut selepas jerawat, parut pembedahan dan kemalangan, selaran matahari, tumit merekah dan bibir. NATUR E Scar Serum mengandungi 100% Vitamin E (d-Alpha tocopherol) semulajadi yang mempunyai 3X lagi aktiviti biologi (ini bermakna keberkesanan DAN keputusan yang lebih baik!!) dengan penyerapan yang lebih baik daripada Vitamin E sintetik (tokoferol asetat), apatah lagi’ bahan mesra kulit yang anda akan suka!

 

 

Bagi mereka yang mempunyai jenis kulit kusam dan kering yang mahukan benar-benar glowing dan kulit bercahaya, Garden of EDEN PRIMROSE E Radiant Serum adalah pilihan yang bagus kerana ia terbukti secara klinikal untuk penghidratan dan keserian segera 24 jam! Lihat kulit anda berseri semasa anda memberi makan kepada kulit anda dengan 100% bahan botani berasaskan tumbuhan untuk menyuburkan kulit anda dari dalam ke luar!

 

 

Untuk serum anti-penuaan yang boleh anda harapkan, jangan cari lagi Garden of EDEN GRAPE E Serum Anti-Penuaan yang membekalkan polifenol anggur yang kuat yang kaya dengan antioksidan sebagai pertahanan kulit anda terhadap pencemaran, UV dan tekanan. Disyorkan untuk digunakan pada waktu siang untuk hasil terbaik (semasa dan semasa anda berada di luar rumah, menjalankan gaya hidup sibuk anda!

Dan adakah anda tahu bahawa anda hanya memerlukan 2 titis kecil serum kami untuk digunakan setiap kali? Sebotol 5ml tahan sekurang-kurangnya 4 minggu atau lebih lama lagi!

 

 

Kebanyakan produk berasaskan minyak mengandungi 100% bahan aktif – yang bermaksud bahawa anda kebanyakannya membayar untuk bahan aktif yang menyayangi kulit yang menyokong kesihatan kulit anda.

 

Walaupun produk penjagaan kulit berasaskan air lebih mudah didapati dan lebih ringan untuk digunakan, kelemahannya ialah kebanyakannya diperbuat daripada air (80-90%) dan perlu memasukkan pengemulsi dan pengawet yang boleh membahayakan kulit anda.

 

Serum berasaskan minyak diperbuat sepenuhnya daripada nutrien yang aktif dan menyayangi kulit dan tidak itermasuk pengawet dan pengemulsi yang berpotensi berbahaya tetapi lebih berat untuk digunakan dan boleh menelan kos yang lebih tinggi.

 

 

For a chemical-free, preservative-free skin serums to suit your skin type, browse our range of serums here. All Garden of EDEN serums are dermatologically tested for sensitive skin and are FREE from:

  • Bahan kimia
  • Bahan pengawet
  • mewarna
  • Wangian
  • Bahan Haiwan
  • Parabens
  • Alkohol
  • Minyak Mineral

 

 

Close

Cart

Tiada produk dalam troli.