Close Penghantaran percuma untuk semua Pesanan melebihi RM80. Sampel percuma dengan setiap Pesanan.

No Perkhidmatan +603 - 7887 8222 (Isnin - Jumaat 9:00AM – 05:30PM)

 

  1. Ia berada dalam ramuannya! Perhatian ke dalam label bahan-bahan produk penjagaan kulit akan mendedahkan banyak perkara mengenai produk tersebut. Bahan-bahan disenaraikan dari atas ke bawah. Bermula dengan Jumlah terbesar bahan yang terdapat dalam produk ke jumlah-kurangnya bahan ada dalam produk tersebut. Sebagai contoh, kebanyakan krim atau losyen mempunyai aqua (air) yang disenaraikan sebagai bahan pertama, yang bermaksud untuk mengatakan, ia adalah air yang jumlah terbesar bahan yang terdapat dalam produk.

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. Natural Bahan Aktif! Pilih produk penjagaan kulit dengan sebanyak bahan-bahan aktif semula jadi dalam rumusan penjagaan kulit sebanyak mungkin. Sebagai contoh, bahan-bahan berasaskan tumbuhan seperti ekstrak teh hijau, aloe vera, ekstrak buah delima, ekstrak chamomile, pokok teh minyak pati, minyak biji rosehip, minyak biji anggur hanya beberapa contoh bahan-bahan berasaskan tumbuhan digunakan dalam produk penjagaan kulit.

 

 

 

 

 

 

 

  1. Hati-hati dengan bahan kimia! Walaupun sesuatu produk mengandungi bahan-bahan berasaskan tumbuhan semula jadi, ia tidak bermakna produk itu bebas daripada bahan pengawet atau bahan kimia. Hati-hati dengan bahan pengawet dalam bentuk parabens(Beberapa contoh parabens adalah ethylparaben, butylparaben, isopropylparaben) yang digunakan dalam produk penjagaan kulit.

 

 

 

 

 

 

 

Sekarang anda tahu beberapa asas-asas apa yang perlu dicari dalam produk penjagaan kulit yang baik, ia akan menjadi lebih mudah untuk membuat pilihan apabila anda mencari produk penjagaan kulit di lorong farmasi!

 

 

 

Close

Cart

Tiada produk dalam troli.