Close Penghantaran percuma untuk semua Pesanan melebihi RM80. Sampel percuma dengan setiap Pesanan.

No Perkhidmatan +603 - 7887 8222 (Isnin - Jumaat 9:00AM – 05:30PM)

Ramai di antara kita mempunyai rutin penjagaan kulit kami pembersihan, toning dan pelembab - tetapi berapa ramai daripada kita sebenarnya menggunakan scrub muka secara tetap? Adakah u tahu scrubbing muka anda adalah penting kerana banyak sebab?

 


# 1. Menggunakan scrub wajah membantu membersihkan kulit secara mendalam, melonggarkan kotoran dan kotoran membina-up dalam liang.

Kehidupan boleh menjadi sibuk dengan ramai di antara kita yang berulang-alik untuk bekerja dan belakang, meninggalkan kulit kita terdedah kepada pencemaran, kotoran dan kabut. Kotoran membina-up boleh menyebabkan jerawat. Kita katakan mengambil satu atau dua hari dalam seminggu untuk menggunakan scrub wajah yang baik untuk sentiasa detox liang dan memberikan kulit anda pembersihan yang baik!

# 2. Menggunakan scrub wajah membantu menghaluskan liang roma anda

Kegunaan scrub wajah membantu mengurangkan liang. Tekstur kulit kelihatan dan berasa lebih lembut dan licin. Kulit anda kini sedia untuk penyerapan yang lebih baik pelembap muka anda atau rawatan serum.

# 3. Adakah kamu tahu? Menggunakan scrub muka menjadikan kulit anda berseri!

Adakah kamu tahu? Tindakan menyental muka menggalakkan peredaran darah ke muka (sama seperti bersenam!) Yang meningkatkan pembaharuan sel dan pertumbuhan semula, menggalakkan cahaya berseri! Jika anda tidak mendapat dalam tabiat menggunakan scrub, anda juga mungkin mulakan sekarang!

Tapi tunggu – Saya mempunyai kulit sensitif. Scrub mana satu yang sesuai dengan jenis kulit saya?

Terdapat pelbagai scrub wajah di pasaran. Sesetengah scrub muka mengandungi bahan scrubbing yang terbuat dari cangkang walnut hancur atau bahkan microbeads plastik yang boleh mencetuskan kepekaan kulit. Sesetengah scrub sering mempunyai granul yang lebih keras, lebih besar yang boleh merosakkan atau menggaru kulit. Mikroelektronik plastik telah diharamkan di banyak negara Kesatuan Eropah kerana fakta bahawa manik plastik, yang sering dijumpai di scrub muka, akhirnya dibuang ke lautan, membunuh kehidupan laut dan mencemarkan sungai, tasik, dan laut.

Malah, banyak syarikat kosmetik di Amerika Syarikat dilarang menggunakan manik plastik dan memilih alternatif biodegradasi dan semulajadi - seperti beras, lilin atau ekstrak buluh.

Garden of Gentle Exfoliating Scrub Muka mengandungi manik beras semula jadi selain daripada ekstrak buah delima untuk perlahan-lahan membersihkan kulit tanpa merosakkan kehidupan laut.

Ingin tahu untuk mengetahui apa yang kita masukkan ke dalam scrub muka kita? Berikut adalah senarai bahan-bahan aktif:

 

 

 

  • Rice manik: exfoliator Asli untuk gosok lagi kulit mati
  • Ekstrak delima: Melembapkan, pembaikan & melindungi kulit
  • Licorice Root Extract: Mencerahkan kulit
  • Olive Oil: Meningkatkan pengelupasan dan menghidrat kulit
  • Jojoba Oil: Menggalakkan penghidratan kulit
  • Geranium Oil Essential: Melegakan kulit dengan aroma yang menenangkan
  • Pudina minyak pati: Melegakan kulit dengan aroma menenangkan.
Close

Cart

Tiada produk dalam troli.