Close Penghantaran percuma untuk semua Pesanan melebihi RM80. Sampel percuma dengan setiap Pesanan.

No Perkhidmatan +603 - 7887 8222 (Isnin - Jumaat 9:00AM – 05:30PM)

Lebih daripada 75% daripada semua wanita hamil mengalami striae gravidarum atau selulit semasa mengandung. Perubahan yang berlaku semasa mengandung yang memberi kesan kepada seluruh tubuh, termasuk kulit.
Stretch mark adalah masalah yang agak degil. Bergantung kepada warna kulit, tanda selulit akan bermula sebagai merah jambu, perang kemerahan atau jalur-jalur perang gelap.

Mencegah lebih baik daripada merawat. Jawapan terbaik untuk mengurangkan stretch mark dan kulit kering dan gatal adalah untuk mengekalkan kulit yang lembap dan lembut.

 

Bagaimana kesan selulit berlaku?

Terdapat tiga lapisan kulit: epidermis (lapisan luar), dermis (lapisan tengah); dan lapisan subkutaneus (lapisan paling dalam). Stretch mark berlaku di dalam bahagian dermis kulit kita. Apabila dermis diregang selalu, kulit menjadi kurang elastik menyebabkan kemunculan kesan regangan yang mungkin menjadi kekal dengan masa.

Dengan penjagaan kulit yang betul dan pengunaan bahan-bahan aktif semasa dan selepas kehamilan, tanda selulit boleh dicegah dari awal.

 

 

 

 

Jojo E Stretch Mark Serum

Jojo E Stretch Mark Serum mengandungi 100% ekstrak botanikal semulajadi pekat untuk kesan yang lebih baik. Ia juga telah diuji dermatologi untuk kulit sensitif. JOJO E Serum juga menggabungkan sifat-sifat regeneratif asid lemak perlu [EFA] kaya dengan Omega 3 dan Omega 6 nutrien daripada Jojoba Oil dan minyak Safflower serta perlindungan antioksidan oleh Natural Vitamin E (d-alpha tocopherol) dan minyak biji anggur.

Garden of Eden Stretch Mark Serum  juga sangat berkesan untuk kulit kering dan gatal semasa mengandung. Serum ini berfungsi juga sebagai pelembap semula jadi yang mampu menembusi jauh ke dalam dermis untuk melembapkan, melembutkan dan melicinkan kulit.Produk ini dirumus untuk penyerapan pantas dan teksturnya tidak berminyak.

Oleh sebab keselamatan adalah amat penting untuk kedua-dua ibu dan bayi, Jojo E Stretch Mark Serum menggunakan 100% bahan-bahan berasaskan ekstrak botanikal. Ia tidak mengandungi bahan kimia berbahaya, alkohol, bahan pengawet, bahan-bahan tiruan dan haiwan, pewarna dan wangian yang boleh merengsakan kulit.

 

 

 

Jojo E Stretch Mark Cream

Bagi mereka yang lebih suka krim, JOJO E Stretch Mark Cream adalah pilihan sesuai. Direka untuk digunakan Bersama dengan JOJO E Serum, formula krim ini senang diserap dengan cepat untuk meninggalkan kulit lembut dan selesa. Ia membantu mencegah dan merawat tanda selulit serta mengurangkan kegatalan dan kekeringan kulit.

JOJO E Stretch Mark Cream:

  • Penyerapan pantas & tekstur tidak berminyak
  • Bebas Pewangi Tiruan
  • Bebas Paraben
  • Tiada Minyak Mineral
  • Bebas Bahan Haiwan

Adalah disyorkan untuk menggunakan kedua-dua JOJO E Stretch Mark Serum dan JOJO E Stretch Mark Cream bersama-sama terutama di peringkat awal trimester kedua anda untuk hasil yang terbaik terhadap stretch mark.

JOJO E Stretch Mark Serum & Cream:

  • Membantu mencegah dan mengurangkan tanda selulit
  • Melegakan kegatalan dan kekeringan kulit
  • Memastikan kulit terhidrat, lembut, licin dan elastik.

Untuk masa yang terhad sahaja, dapati  25% diskaun untuk kedua-dua JOJO E Stretch Mark Serum dan JOJO E Stretch Mark Cream pek promosi di sini. Anda juga boleh dapati produk JOJO E dari Caring Pharmacy, AA Farmasi, ALPRO Farmasi dan Georgetown Pharmacy (Penang), Farmasi Watsons atau di  www.goeskincare.com.

Close

Cart

Tiada produk dalam troli.