Close Penghantaran percuma untuk semua Pesanan melebihi RM80. Sampel percuma dengan setiap Pesanan.

No Perkhidmatan +603 - 7887 8222 (Isnin - Jumaat 9:00AM – 05:30PM)

Satu masalah kulit yang biasa dihadapi oleh banyak wanita adalah kemunculan tompok gelap, atau dikenali sebagai jeragat, dan warna kulit yang tidak rata atau hyper-pigmentasi. Biasanya wanita dengan pigmentasi juga mengalami penampilan garis-garis halus dan kedutan. Ini boleh berlaku seawal usia dua puluhan lewat dan adalah lebih jelas bagi orang berkulit cerah.

Bolehkah kita mengelakkan atau mengurangkan pigmentasi dan tanda-tanda penuaan awal?

Apa yang menyebabkan Hyper-Pigmentasi?

Punca utama pigmentasi adalah pendedahan kepada UVA dan UVB sinar matahari yang memudaratkan. Ini tidak berlaku dalam sekelip mata. Hyper-pigmentasi adalah hasil daripada pendedahan cahaya matahari jangka panjang pada kulit yang tidak dilindungi. kulit semakin lama terdedah kepada matahari yang tebal adalah semakin banyaklah deposit melanin yang biasanya muncul tompok gelap sebagai tidak sekata. Mereka tidak berbahaya tetapi dari segi estetik tidak menarik.

 

Fine Lines & Kedut

Sinar UV matahari tidak hanya menyebabkan deposit melanin yang menyebabkan hyper-pigmentasi, tetapi ia juga merosakkan kolagen dan elastin kulit (bahan yang menjaga keanjalan kulit kita). Sinaran UV merosakkan kolagen dan sel-sel kulit serta menyebabkan penuaan kulit awal. kolagen kulit yang tidak dilindungi mudah rosak oleh cahaya UV dan radikal bebas.

 

Cara Semulajadi – Mudah & Selamat Namun Berkesan

Penyelesaian semula jadi adalah pelindungan matahari. Pilihlah produk semula jadi dengan kepekatan tinggi dengan bahan-bahan semulajadi untuk memberi perlindungan kulit dan pertumbuhan semula kulit. 100% Rosa E Pigmentation Serum, adalah pigmentasi serum berasaskan tumbuhan 100% sangat disyorkan untuk pigmentasi dan tona kulit tidak sekata. Juga sangat disyorkan ialah produk pelindung matahari, Satin Hari White Cream SPF 30 dengan UVA spektrum luas dan perlindungan UVB yang berfungsi kedua-dua sebagai pelindung matahari dan kulit pencerah. Satin Hari White Cream mengandungi Vitamin C ester, antioksidan yang kuat dengan berkesan mencerahkan kulit. Apabila digunakan bersama-sama, kedua-dua produk (Rosa E Pigmentation Serum & Satin White Day Cream SPF30) memberikan kulit dua kali kesan tambahan pencerahan mencerahkan.

 

Kajian Klinikal Rosa E Pigmentation Serum

Berita baiknya ialah Rosa E Pigmentation Serum mengandungi bahan botani aktif yang tepat dalam kepekatan tinggi mampu membantu mengurangkan pigmentasi dan meningkatkan kecerahan kulit. Hanya dua hingga tiga titis Rosa E Serum yang digunakan secara merata di seluruh muka pagi dan malam cukup untuk menghasilkan perubahan yang kelihatan seawal minggu ketiga penggunaan kerap.

Dalam percubaan klinikal yang baru disiapkan oleh Amerika Syarikat FDA pusat ujian yang diluluskan menggunakan Rosa E Pigmentasi Serum dalam ujian klinikal baru-baru ini, sebanyak 80% subjek menunjukkan kesan jeragat semakin pudar dalam ujian 84 hari mengguna Rosa E Pigmentation Serum.

Subjek juga mengalami kulit yang lebih cerah.

 

Cabaran Rosa E Malaysia

Kempen Rosa E Challenge dijalankan di seluruh negara untuk membuktikan keberkesanan Serum Rosa E di kalangan pengguna Malaysia. Kempen 6 bulan (Disember 2016-Jun2017) menarik lebih daripada 300 peserta yang mengemukakan gambar sebelum dan selepas mereka menggunakan produk Rosa E Pigmentation Serum. Berdasarkan gambar sebelum dan selepas mengguna serum Rosa E, pemenang gambar akan dipilih untuk kesan terbaik pigmentasi. Selepas menjalankan cabaran ini selama 3 bulan, sebanyak 99% pengguna Malaysia bersetuju bahawa Rosa E Pigmentation Serum telah membantu menghilangkan jeragat dan membantu memulihkan kulit kusam mereka.

 

Rahsia Untuk Kulit Cerah

Keberkesanan Rosa E Pigmentasi Serum ini adalah di dalam bahan semulajadi Biji benih Rosehip yang kaya dengan asid lemak perlu, Omega 3 dan 6, yang menyediakan nutrien kulit penting untuk menyuburkan, membaiki semula sel-sel kulit baru. Pembaikan dan pembaharuan kulit yang lebih cepat membantu dalam regenerasi kulit yang lebih cepat dari dermis ke epidermis.

Untuk meningkatkan keberkesanan produk, Rosa E Serum mengandungi antioksidan dari Vitamin E Semulajadi dan Minyak Benih Anggur yang kaya dengan antioksidan Proanthoxynidins. Pengguna cabaran Rosa E Pigmentation Serum mengalami kulit yang lebih anjal serta garisan halus yang kurang ketara.

Untuk meningkatkan kesan cerah dan anti-penuaan, Rosa E Pigmentation Serum disyorkan diguna bersama dengan Satin White Day Cream SPF 30 setiap hari.

 

Testimoni

SEBELUM

SELEPAS

SEBELUM

SELEPAS

Close

Cart

Tiada produk dalam troli.