fbpx
Close Penghantaran percuma untuk semua Pesanan melebihi RM80. Sampel percuma dengan setiap Pesanan.

No Perkhidmatan +603 - 7887 8222 (Isnin - Jumaat 9:00AM – 05:30PM)

Pilihan KEGEMARAN

 • 5.00 daripada 5

  Gentle Exfoliating Facial Scrub

  5.00 daripada 5
  Mendapat 43.40 Mata Ganjaran
  RM21.70

  Gentle Exfoliating Scrub Muka baru kami akan membantu mencerahkan warna kulit anda dengan berkesan buffing jauh, kulit mati lama, dengan itu mendedahkan seri semula jadi muka anda. Penggunaan tetap Scrub lembut Muka yang penuh dengan menyuburkan tumbuhan akan mencerahkan warna kulit anda dan memperbaiki kulit berjerawat dengan mengurangkan liang-liang tersumbat.

  • Bebas daripada Microbeads
  • Bebas daripada parabens
  • Bebas daripada Fragrance Artificial
 • 5.00 daripada 5

  Gentle Milk Cleanser 

  5.00 daripada 5
  Mendapat 43.40 Mata Ganjaran
  RM21.70

  Ringan dan sabun percuma, Gentle Susu Pembersih menyediakan pembersihan unggul tanpa pengeringan dan merengsa kulit! Dengan ekstrak aloe vera, pembersih ini menghidrat kulit anda dan meninggalkan ia terasa lembut, segar dan bersih. pembungkusan baru kami dalam tiub menjadikannya mudah untuk mengetepikan dan mengambil bersama-sama apabila anda melancong! Great untuk mengeluarkan cahaya make-up juga. Tidak mengandungi SLS (Sodium Laureth Sulphate) dan parabens. Menggunakan surfaktan berasaskan tumbuhan untuk pembersihan lembut. Sesuai untuk kulit kering atau sensitif.

   

  TRIPLE ACTION BENEFITS

  • Mendalam membersihkan kulit tanpa mengeringkan dan menjengkelkan ia
  • Berkesan membuang make-up & minyak berlebihan
  • Meninggalkan kulit rasa lembut & segar
 • 5.00 daripada 5

  Rosa E Pigmentation Serum 15ml

  5.00 daripada 5
  Dapatkan 163.20 Mata Ganjaran
  RM81.60

   

  ROSA E PIGMENTATION SERUM DIBERIKAN KLINIKAL * UNTUK MENGHILANGKAN PIGMENTASI PADA 6 MINGGU HANYA MENGGUNAKAN 100% EKSTRAK TANAMAN ALAM!

  Penawar minyak biji rosehip tulen dilengkapkan dengan minyak biji anggur dan vitamin E semula jadi, Rosa E Pigmentasi Serum mencerahkan pigmentasi dan gelap tempat, memperbaikikualitikulit keseluruhan kulit. Dengan asid lemak perlu yang diperolehi daripada minyak biji rosehip & minyak biji anggur, serum ini melembapkan dan menyuburkan kulit, manakala menggalakkan pertumbuhan semula sel dan pembaikan. antioksida seperti vitamin E semulajadi & minyak biji anggur melindungi kulit daripada radikal bebas yang berbahaya, dan pada masa yang sama, membantu menggalakkan pembaharuan kulit dan pembaikan, yang membantu firma sehingga kulit dan mengurangkan garis-garis halus & kedutan. Gunakan Rosa E Serum pada waktu malam dan bangun dengan kulit lebih lembut, licin dan cerah.

   

  TRIPLE ACTION BENEFITS

  • Mengurangkan pigmentasi dan mencerahkan warna kulit
  • Menggalakkan pembaharuan kulit
  • Mengurangkan garis-garis halus, mengembalikan kelembutan kulit
 • 5.00 daripada 5

  Rosa T Acne Serum 15ml

  5.00 daripada 5
  Dapatkan 163.20 Mata Ganjaran
  RM81.60

  Rosa T Acne Serum TERBUKTI KLINIKAL untuk mengurangkan jerawat dan kulit berminyak menggunakan 100% Ekstrak Tumbuhan (tiada kesan sampingan yang berbahaya)!

  Dikemas dengan Minyak Pokok Teh Australia yang tulen, anti bakteria semulajadi, Rosa T Acne Serum TERBUKTI KLINIKAL untuk melawan jerawat tanpa membahayakan kulit. Selain membunuh bakteria penyebab jerawat, ia berkesan mengurangkan pengeluaran sebum atau minyak pada kulit, yang merupakan sebab utama di sebalik wabak jerawat. Rosa T Acne Serum juga mengandungi vitamin E semula jadi, yang membantu membersihkan parut jerawat dan memperbaiki kulit anda.

  TRIPLE ACTION BENEFITS

  • Mengurangkan kulit berminyak
  • hilang jerawat & bintik hitam
  • Membantu mencegah parut jerawat dan melicinkan kulit

PROMOSI

TESTIMONI

SUBSKIPSI PERCUMA

Hantaran percuma

Pembelian lebih RM60

Hantaran cepat

Pemprosesan Hari Yang Sama

Pembayaran selamat

100% Pembayaran Kaedah Yang Selamat

Perkhidmatan pelanggan

Team Berdedikasi
Close

Cart

Tiada produk dalam troli.