Close Penghantaran percuma untuk pesanan melebihi RM80!

Talian Pelanggan +603-7886 2223/+603-7886 2226

(Isn hingga Jumaat 9:00AM – 05:30PM)

Temui semula POWER OF PLANT NATURE'S ekstrak FOR SKIN BRIGHTENING

Ramai di antara kita mengakui bahawa produk penjagaan kulit yang merupakan elemen penting dalam rutin penjagaan kulit hari-hari kami. Diluar rutin penjagaan kulit harian yang asas, kebanyakan daripada kami mencari produk kekal awet muda, ramuan ajaib yang akan membantu mengurangkan pigmentasi, mencerahkan warna kulit dan keanjalan kulit.

terbukti secara klinikal jawapan semulajadi untuk lebih cerah, tona kulit

 

 

Produk Rosa E Pigmentation Serum, berasaskan tumbuhan 100% de-pigmentasi dan menegangkan kulit. Adalah tidak dinafikan bahawa pigmentasi dan kedutan terutamanya disebabkan oleh pendedahan lama kepada sinar UV matahari yang memudaratkan. Pendedahan kepada matahari mencetuskan peningkatan pengeluaran melanin, bahan gelap pada kulit yang menyebabkan pigmentasi dan nada kulit tidak sekata. Sinar UV juga merosakkan kulit kolagen.

 

Kuat Bahan-bahan Plant di Rosa E Serum

Rosa E Serum mengandungi pelbagai bahan-bahan tumbuhan aktif yang direka untuk mengurangkan pigmentasi kulit, memperbaiki warna kulit dan mengurangkan kedutan. Dalam satu kajian klinikal baru-baru ini di Amerika Syarikat sebanyak 90% daripada subjek melaporkan pengurangan ketara pigmentasi dan warna kulit bertambah lebih cerah dan anjal selepas menggunakan produk Rosa E selama 6 minggu dengan dua kali aplikasi harian.

 

6 minggu untuk kulit cerah!

Maxwell menjalankan Rosa E Challenge dengan menjemput wanita Malaysia untuk menggunakan Rosa E Serum untuk membuktikan keberkesanannya. Selepas tiga keputusan kempen bulan menunjukkan peningkatan dalam hampir semua peserta yang terdiri daripada sederhana kepada peningkatan yang cemerlang dalam kecerahan kulit, warna kulit dan ketegasan seawal 6 minggu dengan penggunaan harian serum.

 

Antioksidan Rich Serum

Di Garden of EDEN, kami menguatkan kesan de-pigmentasi Minyak benih Rosehip dengan antioksidan yang kuat ditambah – tokoferol d-alpha dari Vitamin E semula jadi dan OPC (proanthocynidins) dari minyak biji anggur. – Natural Vitamin E terkenal untuk kesan perlindungan photo pada sel-sel melanocyte, dan membantu menghalang pembentukan melanin yang berlebihan. OPC dari Grape Seed Oil mengurangkan penuaan kulit dan penampilan garis-garis halus, memberi kelembapan dan melindungi kulit daripada radikal bebas.

 

Melindungi kulit daripada Pigmentasi & Penuaan kulit

Ia adalah penting untuk melindungi kulit anda daripada pigmentasi dan kulit penuaan yang disebabkan oleh sinaran UV. Memakai pelindung matahari yang baik setiap hari untuk mengurangkan pendedahan kepada sinaran UV yang berbahaya untuk mengekalkan kulit yang jelas dan terang. Penggunaan Garden of Eden Satin White Day Cream SPF 30 lebih Rosa E Serum. Ini tidak berminyak luas blok spektrum pelindung matahari di kedua-dua UVA dan UVB dan berfungsi sebagai lightener kulit dengan Vitamin C dan banyak pelembap semula jadi teman yang sempurna untuk Rosa E Pigmentasi serum.

 

 

Kulit Pengelupasan Untuk Kulit lembut Brighter

 

Untuk mengekalkan kulit yang cerah dan licin gunakan scrub muka yang lembut seperti Garden of EDEN Gentle Exfoliating Scrub Muka dirumus khas dengan manik beras semula jadi untuk mengelupas sel-sel kulit mati dan merangsang pembaharuan kulit lebih cepat.

 

 

Testimonial:

 

SEBELUM

 

SELEPAS

SEBELUM

SELEPAS

Close

Cart

Tiada produk dalam troli.