Close Penghantaran percuma untuk pesanan melebihi RM80!

Talian Pelanggan +603-7886 2223

(Isn hingga Jumaat 9:00AM – 05:30PM)

Rawati Jerawat Dengan Ekstrak Botanikal Asli

Perubahan hormon pada masa remaja dan kehamilan boleh mencetuskan pengeluaran sebum yang berlebihan dalam kulit. Sebum yang berlebihan ini boleh menyebabkan jerawat, “blackhead” dan liang pori kita tersumbat.

Sekarang, kami boleh mengawal jerawat dan mencegah parut jerawat dengan produk semula jadi bebas kimia dengan menggunakan 100% serum botani untuk:

  • Mengurangkan sebum berlebihan dan kulit berminyak
  • Merawat jerawat dengan berkesan, dan
  • Mencegah dan mengurangkan parut jerawat

Rosa T Acne Serum adalah serum 100% semulajadi bebas paraben, bahan kimia, bahan pengawet, pewarna, wangian, alkohol dan bahan haiwan, menjadikannya sesuai untuk orang yang mempunyai kulit sensitif, terutama untuk remaja yang mencari penyelesaian dari jerawat dan kulit berminyak.

 

Keajaiban Pokok Tea Tree

Rosa T Acne Serum menggunakan gred farmaseutikal tertinggi Tea Tree (Maleleuca alternifolia), berasal dari pokok Tea Tree. Tea Tree adalah sejenis tumbuhan di Australia yang terbukti mempunyai sifat antibakteria untuk membersihkan jangkitan jerawat. Malah, menurut Wikipedia, minyak Tea Tree digunakan secara meluas oleh tentera Australia semasa Perang Dunia Kedua untuk merawat jangkitan luka. Pada hari ini, Garden of EDEN telah menggunakan ramuan unik ini dalam produk Rosa T Acne Serum untuk merawat jerawat dan kulit berminyak. Dalam satu kajian yang dilakukan, minyak tea tree berfungsi seperti benzoyl peroksida (ubat jerawat yang biasa digunakan dalam rawatan jerawat) dalam membantu memperbaiki jerawat, tetapi tanpa kesan sampingan kemerahan dan pengelupasan kulit.

 

Menormalkan Kulit Berminyak dengan Linoleic Acid

Rosa T Acne Serum mengandungi tahap asid linoleik tinggi dan asid lemak perlu (EFA) yang terdapat di Rosehip Seed Oil (Rosa moschata) dan Minyak Benih Anggur (Vitis vinefera), untuk mengurangkan kulit berminyak.

 

Kurangkan Parut Jerawat

Vitamin E Asli dalam Rosa T Acne Serum membantu mempercepatkan pertumbuhan kulit dan membantu pembaikan kulit dan membantu mencegah parut.

Untuk hasil terbaik untuk penjagaan kulit berjerawat, gunakan Garden of EDEN Rosa T Acne Serum (untuk rawatan intensif waktu malam) bersama Garden of EDEN Rosa T Mild Gel Cleanser dan Rosa T Acne Gel (pada siang hari).

 

Testimoni produk

SEBELUM

SELEPAS

Dapatkan Set Jerawat / Set Akne (5 Produk) untuk rawatan kulit berminyak & berjerawat disini.

Close

Cart

Tiada produk dalam troli.