Close Penghantaran percuma untuk semua Pesanan melebihi RM80. Sampel percuma dengan setiap Pesanan.

No Perkhidmatan +603 - 7887 8222 (Isnin - Jumaat 9:00AM – 05:30PM)

 

 

Sebut empat huruf perkataan A-C-N-E dan mereka yang bergelut dengan keadaan kulit jerawat akan memberitahu anda bahawa perjalanan tidak pernah mudah. Jerawat adalah salah satu daripada keadaan kulit yang paling mencabar untuk merawat - terutamanya kerana faktor-faktor yang mempengaruhinya adalah begitu luas dan banyak.

Sebagai contoh, seseorang yang menderita daripada jerawat (atau jerawat) mungkin tertanya-tanya:

  1. Adalah jerawat atau jerawat saya kerana beg kacang tanah saya makan?
  2. Adakah kerana saya terlepas mencuci muka saya dua kali berturut-turut?
  3. Bolehkah saya menyalahkan haid saya yang berada di sekeliling sudut? (Hanya untuk wanita!)
  4. Kurang tidur sejak tahun 2014?
  5. Atau tekanan berlebihan atau lewat malam

 

Dan senarai seterusnya!

 

Bagaimana jika kita memberitahu anda bahawa kita mempunyai beberapa fakta yang kukuh pada WHY jerawat berlaku, dan fakta-fakta ini telah dibuktikan oleh sains berdasarkan satu tan penyelidikan. Mengetahui beberapa fakta-fakta ini akan membantu anda lebih memahami kulit anda dan bagaimana untuk mencapai kulit cacat cela bebas yang jelas!

 

 

Ingin mengetahui lebih lanjut? Teruskan membaca!

 

 

 

Pada lewat 90-an, syarikat-syarikat penjagaan kulit di seluruh dunia dipasarkan produk penjagaan kulit berjerawat dengan mesej bahawa ia adalah "bebas minyak", memberikan pengguna persepsi bahawa "minyak" tidak semestinya baik untuk kulit.

Walau bagaimanapun, hakikat yang tetap bahawa kulit kita pada asasnya diperbuat daripada lipid, atau minyak. Dalam usaha untuk berfungsi dengan baik, kulit memerlukan minyak dalam jumlah yang betul untuk mencapai keseimbangan. Sebarang ketidakseimbangan tahap minyak dalam kulit kita adalah punca jerawat dan noda.

Sebelum kita pergi lebih jauh, terdapat satu istilah yang dipanggil asid linoleik bahawa keperluan untuk membiasakan diri dan memahami untuk kita memahami keadaan jerawat. asid linoleik ialah politaktepu omega-6 asid lemak dan salah satu daripada dua perlu (atau MUST a) asid lemak untuk manusia. Linoleik asid tidak boleh dihasilkan oleh kulit. Ia perlu diperolehi melalui diet.

Sekarang, banyak dari kita tahu bahawa terlalu banyak minyak (atau sebum) di kulit menyebabkan jerawat atau jerawat.

TETAPI sini adalah perkara yang: Tidak ramai yang sedar bahawa terlalu banyak sebum / minyak pada kulit adalah disebabkan oleh tahap yang rendah asid linoleik dalam badan (Cara ini tahap rendah asid linoleik dalam badan anda yang menyebabkan anda keadaan minyak gila yang berlebihan, yang membawa kepada jerawat dan wabak jerawat)!

 

 

 

Sekarang anda tahu kebenaran yang sangat asas ini, salah satu cara untuk mengawal tahap asid linoleik kita di dalam tubuh kita adalah dengan meningkatkan jumlah makanan yang tinggi dalam asid linoleik (Jadi mula snek pada bijirin kaya dengan Omega-6 asid lemak seperti biji bunga matahari, flaxseeds, biji anggur, walnut, pistachio kacang, minyak evening primrose, untuk contoh!) Untuk mengimbangi semula tahap kulit asid linoleik.

Sebagai alternatif, kita boleh memilih untuk memohon penjagaan kulit yang kaya dengan asid linoleik (atau omega 6 minyak, seperti minyak biji anggur, minyak biji rosehip terus pada kulit di mana ia boleh mendapat manfaat yang paling untuk mengurangkan jerawat)

 

 

 

 

 

Jadi, guys, ia bukan mengenai mengelakkan produk yang jika anda mempunyai jerawat atau jerawat kulit terdedah berasaskan minyak. Sebaliknya, anda akan perlu pandai menilai tahu apa jenis minyak anda memohon yang boleh membantu atau menyakiti keadaan kulit anda. Jika ia mabuk kaya dengan asid linoleik, maka anda akan pastikan kulit anda akan mendapat manfaat daripadanya!

Perlu diingat bahawa produk semula jadi cenderung untuk kerja terbaik (bahan kimia berbahaya boleh menyebabkan sensitiviti kulit dan jerawat memburukkan lagi!).

Juga, memilih produk yang telah dermatologi diuji membantu untuk memastikan produk mengurangkan kesan sampingan.

 

 

Jika anda belum lagi mendengar atau cuba Garden of Eden Rosa T Acne Serum, anda benar-benar perlu.

Bukan sahaja ia 100% semula jadi, tetapi ia juga kaya dengan asid linoleik dari bahan-bahan semula jadi seperti Grape Seed Oil, minyak biji Rosehip, Vitamin E semua bersama-sama dicampur dengan dos yang betul Tea Tree Oil Essential untuk memerangi mereka zits menjengkelkan dan mengurangkan bersinar berminyak!

 

 

 

 

 

ROSA T Acne Serum adalah rawatan jerawat tiga tindakan semulajadi yang telah terbukti secara klinikal dan diuji untuk:

  • mengurangkan Jerawat
  • Kawalan Kulit Berminyak
  • Bantuan Mencegah Parut Jerawat

Produk ini amat unik dalam apa ia meninggalkan keluar:

✔️ PERCUMA daripada bahan kimia

✔️ Bebas pengawet

✔️ Bebas parabens

✔️ Bebas pewarna dan wangian

✔️ PERCUMA dari bahan-bahan haiwan

✔️FREE daripada minyak mineral

✔️ PERCUMA daripada alkohol

 

 

 

 

 

 

 

Bagaimana untuk menggunakan semula jadi Rosa T Acne Serum?

Selepas mencuci muka anda dengan Rosa T Pembersih Mild dan menggunakan Toner Soothing kami, urut perlahan-lahan 1-2 titik kecil Rosa T Acne Serum ke seluruh muka sehingga diserap. bersama-sama digunakan terbaik dengan Rosa T Acne Gel untuk hasil yang terbaik.

 

Jika anda belum mencuba Rosa T Acne Serum, ia adalah mengenai masa!

 

Produk ini terbukti secara klinikal untuk kerja.

 

klik di sini. untuk mengetahui lebih lanjut. Akhir sekali, anda boleh mencapai kulit cacat cela bebas jelas secara semula jadi dengan Rosa T Acne Serum!

 

* Berdasarkan buku Prinsip Dermatology kosmetik dan Amalan (edisi kedua) ms. 121- 127 ditulis oleh Leslie Baumann, MD

Close

Cart

Tiada produk dalam troli.