Close Penghantaran percuma untuk semua Pesanan melebihi RM80. Sampel percuma dengan setiap Pesanan.

No Perkhidmatan +603 - 7887 8222 (Isnin - Jumaat 9:00AM – 05:30PM)

 

Ini bulan Mei! Bagaimana keadaan semua orang?

Dunia telah melalui angin puyuh selama beberapa bulan terakhir kerana pandemi Covid-19, dan kami harap semua orang selamat berada di dalam rumah bersama orang yang anda sayangi. Ingatlah untuk mengamalkan kebersihan yang baik, menjaga jarak sosial sejauh 1-2 meter, dan memakai topeng jika anda harus pergi ke luar rumah!

Selama ini, kami telah menerima banyak soalan dari banyak daripada anda mengenai cara menggunakan produk kami (terutamanya serum wajah kami) dan kami fikir adalah baik untuk mengumpulkan panduan untuk dirujuk. Ingat, ini hanya beberapa panduan, jadi jika anda mempunyai pertanyaan atau anda fikir anda mungkin mahu rutin penjagaan kulit yang diperibadikan, hubungi kami di hello@gardenofedenskincare.com atau hubungi kami di media sosial kami (IG: goe_skincare / FB: gokincare) dan kami berjanji bahawa kami akan menghubungi anda!

Berhati-hati dan kami akan segera bercakap dengan anda!

Cinta, Taman EDEN pasukan xx

 

 

  1. Bagaimana Saya Menggunakan Serum Wajah Garden of EDEN?

Kami mengesyorkan membuang 1-2 tetes KECIL ke hujung jari yang bersih dan mengurut perlahan ke seluruh wajah setelah membersihkan dan mengencangkan) sehingga diserap sepenuhnya (Tonton video!)

 

2. Pelembap adalah pilihan

 

Anda mungkin menggunakan pelembap wajah setelah menggunakan serum kami walaupun tidak diperlukan kerana serum kami mengandungi pelembap semula jadi dari minyak tumbuhan yang membantu menyuburkan dan menghidrat kulit (elakkan penggunaan krim atau pelembap yang berat jika kulit anda terdedah kepada jerawat). Kami mengesyorkan menggunakan kami Satin Hari White Cream SPF 30 pada waktu siang untuk melindungi, menyuburkan dan menghidrat kulit setelah menggunakan serum wajah kita (adakah kita menyebutnya tidak berminyak dan berbau jeruk segar?)

 

3. Ini mengenai mencampurkan dan mencocokkan serum wajah kita agar sesuai dengan jenis kulit anda!

 

 

Berdasarkan jenis kulit anda, menggabungkan 2 serum boleh bermanfaat untuk kulit anda. Sebagai contoh, jika kulit anda kering dan mengalami pigmentasi, maka kami mengesyorkan untuk menggunakan Primrose E Radiant Skin Serum (DAY) dan Rosa E Pigmentation Serum (NIGHT). Atau, jika anda menghidapi Pigmentasi, kami mengesyorkan untuk menggunakan Grape E Anti-Aging Serum (DAY) dan ROSA E Pigmentation Serum (NIGHT). Walau bagaimanapun, kami menasihatkan untuk jangan sekali-kali menggabungkan kedua-dua serum dalam satu aplikasi. Sebaliknya, gunakan satu serum pada waktu pagi dan satu lagi serum pada waktu malam!

 

4. Bagaimana cara memaksimumkan hasil serum wajah Garden of EDEN saya?

Kami sangat mengesyorkan pengelupasan kulit anda secara berkala dengan kulit kami Gentle Exfoliating Facial Scrub sekitar 2-3 kali seminggu untuk menghilangkan sel-sel kulit mati. Pengelupasan sangat membantu kulit menyerap semua kebaikan serum wajah kita setelah semua sel kulit mati dan kotoran dikeluarkan, dan mencapai kulit yang lebih lembut dan lebih cerah.

Perkara lain yang kami cadangkan adalah menggunakan kami Satin Hari White Cream SPF 30 pada waktu siang selepas menggunakan serum wajah kita untuk perlindungan kulit daripada UVA dan UVB. Sangat mustahak untuk menggunakan krim siang dengan SPF untuk melindungi kulit!

 

5. Bolehkah saya menggabungkan serum wajah Garden of EDEN dengan produk lain dari jenama lain?

Kami mengesyorkan menggunakan pelbagai produk kami dari Garden of EDEN kerana mereka diuji secara dermatologi untuk kulit sensitif, dan mereka direka untuk memberi kulit anda kesan penuh dan khasiat yang diperlukannya.

Close

Cart

Tiada produk dalam troli.