Close Penghantaran percuma untuk semua Pesanan melebihi RM80. Sampel percuma dengan setiap Pesanan.

No Perkhidmatan +603 - 7887 8222 (Isnin - Jumaat 9:00AM – 05:30PM)

 

Kulit berseri bermula dengan langkah pembersihan dan toning yang betul. Ini merupakan langkah pertama yang sangat asas tetapi penting dalam mengekalkan kulit yang sihat dan berseri, terutamanya jika anda memakai make-up, dan kulit terdedah kepada pencemaran alam sekitar.

 

 

 

PILIHAN PENCUCI MUKA DAN TONER

Kita semua tahu rutin penjagaan kulit adalah pembersiahn muka diikuti dengan langkah toning apabila kita bangun dan sebelum kita pergi ke tidur. Tetapi berapa ramai antara kita tahu bagaimana untuk memilih pembersih yang baik dan toner yang sesuai dengan jenis kulit kita? Bukan semua pembersih adalah sama. Beberapa pembersih di pasaran mengandungi bahan-bahan pembersih yang mampu meninggalkan rasa kulit kering dan sensitif.

 

 

 

GARDEN OF EDEN GENTLE MILK CLEANSER – UNTUK KULIT SENSITIF

Pilihan pembersih yang betul boleh mengurangkan kesan kulit kering dan sensitif. Hal ini terutama berlaku bagi mereka yang mempunyai kulit kering dan sensitif.  Garden of Eden Gentle Milk Cleanser  dirumus khas dengan kompleks bahan-bahan pembersihan lembut yang mampu menghidratkan kulit. Ia sesuai untuk mereka yang kerap membersihkan wajah dan mereka yang mempunyai kulit sensitif.

 

Pembersih ini adalah dermatologi diuji sesuai untuk kulit sensitif.

Untuk menghidrat kulit semula, Gentle Milk Cleanser mengandungi ekstrak aloe vera, allantoin dan estrak gliserin untuk kulit licin dan lembut.

Gentle Milk Cleanser  adalah bebas:

  • Sodium Laureth Sulphate (SLS) bahan pencuci bahan kimia yang dijumpai di dalam mesin basuh pinggan mangkuk
  • Minyak mineral (yang berasaskan produk petroleum)
  • Pewarna
  • Parabens

MENGELUARKAN SOLEKAN

Gentle Milk Cleanser adalah sangat baik untuk mengeluarkan solekan termasuk solekan mata. Bagi mereka yang mempunyai kulit berminyak dan memakai make-up, anda disarankan melakukan pembersihan kulit dua kali untuk mengelakkan liang disekat dan pencetusan jerawat. Langkah pertama: Keluarkan make-up dengan Gentle Milk Cleanser diikuti dengan Garden of Eden Rosa T Mild Gel Cleanser. Kemudian, sapukan wajah dengan Garden of Eden Soothing Toner untuk rasa bersih yang menyegarkan.

 

 

 

SOOTHING TONER

Untuk melengkapkan penggunaan rutin penjagaan kulit anda ,Garden of Eden Soothing Toner dermatologi diuji sesuai untuk kulit sensitif.

Memperbaiki dan mengurangkan liang-liang terbuka  dengan ekstrak Witch Hazel paraben bebas yang Eco-Certified.

Membuang sisa berlebihan  make-up dan kotoran

Melegakan dan menenangkan kulit dengan minyak pati lavender

Memulihkan semula dan melindungi kulit dengan Gingko Biloba dan Grape Seed ekstrak

Hidrat dan melembutkan kulit dengan Aloe vera dan allantoin

Menyediakan kulit untuk rawatan kulit yang optimum dengan pilihan anda Garden of Eden serum semulajadi.

 

 

 

 

 

Cerahkan Kulit Anda Dengan Gentle Exfoliating Facial Scrub

Sekali sekala, pengunaan skrub muka memberikan kesan kulit yang lebih lembut dan wajah berseri. Skrub muka mampu membuang sel-sel kulit mati, minyak berlebihan dan kekotoran pada muka.

Garden of Eden scrub muka menggunakan manik beras semulajadi yang sesuai untuk kulit yang halus dan sensitif dan mesra alam.

Ia mengandungi buah delima dan ekstrak likuoris akar  untuk meringankan dan mencerahkan kulit anda.

Jojoba Oil dan Olive Oil juga ditambah kepada formula skrub ini untuk menghidrat dan melembutkan kulit.

Vitamin E minyak pati pudina dan minyak pati bunga Geranium  mengeluarkan bau yang amat menyegarkan dengan semula jadi.

Bersama the Gentle Milk Cleanser, the Soothing Toner dan the Gentle Exfoliating Facial Scrubs menjadi penjagaan kulit rutin harian khusus untuk mereka yang mempunyai kulit sensitif dan yang mengambil berat tentang kulit mereka.

 

Close

Cart

Tiada produk dalam troli.