Close Penghantaran percuma untuk pesanan melebihi RM80!

Talian Pelanggan +603-7886 2223

(Isn hingga Jumaat 9:00AM – 05:30PM)

Ya! Anda boleh menggunakan solekan (bedak asas) selepas menggunakan produk kami. Kami amat mengesyorkan anda menggunakan Satin White Day Cream SPF 30 selepas menggunakan serum muka kami untuk perlindungan anti-penuaan matahari optimum dan untuk kulit berseri. Anda boleh menggunakan solekan anda selepas menggunakan Satin White Day Cream SPF 30 kami.

Sudah tentu! Produk kami adalah sesuai untuk kedua-dua lelaki dan wanita, tanpa mengira usia.

Ya, semua produk kami adalah selamat untuk digunakan oleh kanak-kanak. Semua serum kami adalah 100% semulajadi daripada ekstrak tumbuhan dan bebas bahan kimia, bahan pengawet, alkohol, bahan-bahan haiwan, pewarna tiruan dan wangian tiruan. Bayi juga boleh menggunakan serum kami (bayi dengan ekzema atau ruam akan mendapat manfaat daripada menggunakan Primrose E Radiant Serum kulit disebabkan tahap yang tinggi GLA – gamma asid linoleik). Hanya memohon setitik Primrose E Skin Radiant Serum memadai untuk bayi.

Ya, semua produk kami adalah bebas paraben dan SLS dan selamat untuk ibu mengandung. Anda mungkin ingin mencuba JOJO E Stretch Mark Serum untuk membantu mencegah kesan regangan (jika anda hamil) dan merawat stretch mark yang sedia ada.

Ya, produk kami adalah sesuai untuk kulit sensitif. bahan-bahan kami termasuk ekstrak berasaskan tumbuhan dan formulasi kami bebas daripada parabens, SLS, bahan-bahan haiwan, minyak mineral, pewangi dan pewarna tiruan.

Kami menggunakan Ninja Van untuk menghantar semua pesanan domestik di Malaysia.

Sila sapu 2-3 titis kecil serum ke hujung jari bersih anda kemudian sapukan pada dahi, pipi, hidung dan leher. Urut perlahan-lahan ke atas kulit anda sehingga diserap sepenuhnya. Sila semak blog kami untuk video “Cara Pengunaan Serum Garden of EDEN.

Anda tidak perlu menggunakan pelembap kerana produk kami adalah kaya dengan pelembab yang membantu hidrat kulit anda. Tetapi jika anda ingin menggunakan pelembap, anda boleh menggunakannya selepas menggunakan serum.

Anda boleh menggunakan serum kami di seluruh kawasan mata anda, tetapi pastikan anda hanya menggunakan sisa terakhir serum yang kekal pada hujung jari anda selepas menggunakan serum pada muka anda. Tepuk perlahan-lahan di sekitar kawasan mata sehingga diserap sepenuhnya.

Tidak. Rosa T Acne Serum dirumus khas untuk menembusi ke dalam kulit anda dengan cepat, dengan tidak meninggalkan berminyak selepas-rasa. Bukan sahaja ia tidak membuat wajah anda berminyak, ia akan mengurangkan kulit berminyak wajah anda sebab ia mengandungi asid linoleik semulajadi untuk mengimbangkan balik sekresi sebum kulit anda.

Jika anda mempunyai kulit berjerawat, anda perlu merawat jerawat anda terlebih dahulu dengan Rosa T Acne Serum. Setelah jerawat itu dibersihkan, gunakan Natur E Scar Serum untuk parut jerawat. Perkara yang baik tentang Rosa T Acne Serum adalah ia membantu mencegah parut jerawat ketika merawat jerawat. Untuk parut jerawat lama, ia adalah terbaik untuk menggunakan Natur E Scar Serum.

Semua produk serum kami sesuai untuk kulit sensitif. Anda boleh cuba Primrose E Skin Radiant Serum kami. Ia dirumus khas untuk membantu memulihkan semula kulit kering serta memberi keseriaan kepada kulit.

Ya, Jojo E Stretch Mark Cream & JOJO E Stretch Mark Serum ialah pati bahan-bahan yang dipilih khas untuk membantu menguatkan kolagen dan elastin kulit dan mencegah kesan regangan dan mengurangkan kesan gatal pada kulit semasa mengandung. Ia adalah 100% semulajadi dan selamat untuk ibu dan bayi.

Ya. Minyak pati tea tree adalah bahan utama aktif Tea Tree E Serum. Ia adalah sangat baik sebagai penghalau serangga semula jadi. Tea Tree E Serum juga berkesan dalam menangkis lalat dan pacat juga.

Kami mengesyorkan menggunakan satu serum pada satu masa, tetapi anda boleh menggunakan dua serum yang berbeza dalam sehari, mis Grape E Anti-penuaan Serum pada waktu pagi dan Rosa E Pigmentasi Serum pada waktu malam.

Ia bergantung kepada keadaan kulit anda. Untuk keadaan yang tidak serius, anda akan dapat melihat hasilnya dalam 3-6 minggu masa, dengan syarat anda menggukan serum kami secara konsisten setiap hari. Ia mengambil masa 3-6 minggu kerana kulit kita mengambil masa kira-kira 28 hari untuk pembaharuan.

Serum terbaik untuk disapu pada rambut adalah Argan Oil Plus Serum yang mampu menguatkan akar rambut dan menggalakkan pertumbuhan rambut yang sihat.

Kami mempunyai lebih daripada 2,000 pengedar di Malaysia. Sila rujuk ke halaman “ STOR” kami untuk mendapat lokasi spesifik berdekatan dengan anda.

Anda boleh membeli produk kami melalui kedai online kami atau membelinya daripada salah satu daripada pengedar kami, jika anda yang beroperasi di Malaysia. Anda boleh menggunakan pencari kedai kami untuk mengetahui peniaga yang terdekat.

Ya. Semua produk kami adalah disahkan Halal oleh Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM).

Sekiranya jumlah pesanan adalah RM80.00 ke atas, penghantaran adalah PERCUMA. Sekiranya jumlah pesanan di bawah RM80.00, bayaran penghantaran adalah RM8.00.

Set Jerawat dan Set Anti-Aging adalah dibungkus sebagai satu set yang akan dijual hanya melalui website kami. Bagaimanapun, anda boleh mendapatkan barangan individu dari farmasi-farmasi.

Kalau anda di Semenanjung Malaysia, anda akan menerima order dalam lebih kurang 3-5 hari bekerja (untuk Sabah dan Sarawak. sehari atau lebih lewat). Sekiranya anda tinggal di Singapura, Brunei atau Labuan, anda akan mengambil 2 minggu untuk pesanan anda.

Pulangan dan Pengembalian wang tidak dapat diterima. Walau bagaimanapun, pertukaran produk yang dibeli hanya boleh diterima disebabkan oleh kerosakan fizikal item yang dibeli. Sila ambil perhatian bahawa pelanggan kami adalah bertanggungjawab untuk mengesahkan keadaan barang sebelum menerima dan menandatangani nota konsainan dari syarikat kurier. Sekiranya ada kerosakan barang yang dibeli, kami akan meminta pelanggan untuk melaporkan barangan yang rosak bersama-sama dengan gambar barang yang rosak melalui e-mel ke hello@goeskincare.com dalam masa 7 hari dari tarikh penerimaan item , tertakluk kepada jawapan pengesahan daripada kami. Item pertukaran perlu dihantar kembali kepada kami di kos Pelanggan sendiri. Bayaran penghantaran tidak boleh dikembalikan.

Sila hantar pertanyaan anda melalui borang hubungi kami atau emel kami di hello@goeskincare.com.

Close

Cart

Tiada produk dalam troli.