Close Penghantaran percuma untuk semua Pesanan melebihi RM80. Sampel percuma dengan setiap Pesanan.

No Perkhidmatan +603 - 7887 8222 (Isnin - Jumaat 9:00AM – 05:30PM)

Parut adalah sebahagian daripada kita. Setiap bekas parut mempunyai kisah untuk memberitahu, terutamanya parut teruk yang memerlukan masa untuk sembuh. Scarring adalah proses semulajadi di mana tubuh kita cuba menyembuhkan dirinya sendiri selepas mengalami kecederaan. Seberapa cepat penyembuhan kulit anda bergantung kepada pelbagai faktor seperti kedalaman dan saiz luka, gen, umur, antara lain. Walaupun sesetengah rawatan mungkin menggunakan krim dan gel preskripsi, rawatan juga boleh termasuk steroid atau krim antihistamin tertentu untuk bekas luka yang menyebabkan gatal-gatal dan mungkin kulit sensitif.

NATURE E Scar Serum daripada Garden of EDEN adalah penyelesaian semulajadi, selamat, dan mudah untuk digunakan untuk rawatan parut, kulit retak dan kedut. Ia sangat baik untuk sinar matahari dan balsem menenangkan semulajadi untuk mengurangkan kemerahan atau keradangan kulit.

Natur E Scar Serum dibuat oleh Garden of EDEN berdasarkan kepercayaan bahawa alam mempunyai kuasa untuk menenangkan, menyembuhkan, memperbaharui dan melindungi. Produk Garden of EDEN mengandungi bahan-bahan bioaktif yang secara tradisional digunakan selama berabad-abad oleh lelaki dan wanita untuk meningkatkan kesihatan dan penampilan mereka. Hari ini, banyak ramuan botani ini telah disahkan oleh sains untuk membantu meningkatkan tekstur dan warna parut dan mencegah tanda-tanda penuaan.

Kenapa Serum Natur E Scar?

Natur E Scar Serum berasal dari Vitamin E semula jadi (berbanding dengan Vitamin E sintetik). Vitamin E semulajadi mempunyai kesan antioksidan sebanyak 36% lebih baik dan lebih diserap oleh kulit daripada vitamin E sintetik (tocopherol acetate). Vitamin E adalah salah satu yang paling dikaji terutamanya kerana antioksidan dan anti-radang kesan pada penuaan dan kesihatan umum. Lebih-lebih lagi, Garden of EDEN telah dipilih secara selektif untuk gred farmaseutikal Vitamin E semulajadi. D-alpha tocopherol yang memberikan keberkesanan tertinggi apabila digunakan untuk kulit meringankan dan memar luka.

100% SEMULAJADI

Natur E Scar Serum adalah Vitamin E Semulajadi pekat yang tidak diwarisi oleh minyak mineral, bahan pengawet, alkohol, bahan-bahan haiwan, pewarna dan wangian tiruan. Titiskan 1-2 titis ke kawasan parut dua kali sehari untuk mencerahkan parut, membaiki tona kulit dan meningkatkan tekstur kulit.

Natur E Scar Serum adalah sangat baik untuk baru digunakan lama terutamanya untuk:

  • parut jerawat
  • bekas parut
  • bekas tanda demam campak
  • bekas parut kemalangan
  • tumit retak kering atau bibir kering (Natur E Scar Serum adalah cukup selamat untuk dimakan kerana berasaskan 100% ekstrak tumbuhan tanpa bahan kimia!)
  • selaran matahari

Untuk tanda cacar air dan bekas parut kebakaran, tunggu sehingga kulit kering sebelum menggunakan Natur E Scar Serum.

Testimoni produk

SEBELUM

SELEPAS

Close

Cart

Tiada produk dalam troli.