Close Penghantaran Percuma untuk semua Pesanan melebihi RM80. Sampel percuma dengan setiap Pesanan.

No Perkhidmatan +603 - 7887 8222 (Isnin - Jumaat 9:00AM – 05:30PM)

Cerita kita dijejaki dari zaman awal-awal penciptaan dunia: di mana manusia bergantung kepada kebaikan Alam Semula Jadi jawapan kepada penyakit dan keadaan kulit menggunakan herba semulajadi, ekstrak tumbuhan dan minyak.

Kami beriman kembali semula ke botani semula jadi untuk menjawab keperluan penjagaan kulit kita, kerana kami percaya dunia moden hari ini dipenuhi dengan produk penjagaan kulit kimia-sarat yang benar-benar melakukan lebih banyak kerosakan daripada kebaikan kepada kulit kita.

Falsafah Kami

Falsafah Taman EDEN adalah untuk menjadi “Pakar penjagaan kulit dipercayai pada ubat semula jadi yang berkesan untuk kesihatan pengguna sedar.” Kami melakukan ini dengan menggabungkan kuasa tumbuhan, dibuktikan oleh sains formulasi yang akan menembusi dengan cepat dan jauh ke dalam kulit untuk kulit secara semula jadi berseri dan cantik.

Kami melakukan ini dengan memastikan produk kami adalah:

Bebas daripada bahan pengawet (. Iaitu parabens) - Rangkaian Serum

Bebas dari ramuan haiwan

Bebas daripada wangian tiruan (produk serum kami mengandungi aroma hanya dari 100% minyak pati tulen yang diperolehi daripada tumbuh-tumbuhan)

Bebas pewarna

Bebas alcohol

Bebas daripada mineral minyak / parafin minyak / petrokimia

Kami tidak menjalankan apa-apa ujian haiwan terhadap semua produk kami

Kami komited untuk menggunakan standard tertinggi bahan-bahan bahan mentah, tertakluk kepada standard pengilangan GMP dan kualiti yang ketat sebelum produk dibenarkan untuk diletakkan di rak.

Janji kami adalah untuk membawa kepada anda produk yang menggunakan ekstrak tumbuhan semula jadi yang terkenal untuk bekerja lembut dan berkesan pada kulit anda. pelbagai rawatan semulajadi 100% produk kami serum dirumus khas dengan kepekatan tinggi ekstrak tumbuhan yang dipilih khas yang bekerja dengan baik bersama-sama memberi jawapan penjagaan kulit yang terbaik.

serum rawatan kami adalah semulajadi kaya dengan antioksidan semula jadi, asid lemak dan vitamin yang secara semula jadi pelembab untuk memberikan kulit anda kesan tindakan tiga:

Perlindungan kulit untuk memperlahankan tanda-tanda penuaan

Penjanaan semula kulit dan pembaikan untuk memulihkan keceriaan dan keserian kulit

Penghidratan kulit untuk kulit yang lebih lembut dan licin

Close

Cart

Tiada produk dalam troli.