Close Penghantaran percuma untuk pesanan melebihi RM80!

Talian Pelanggan +603-7886 2223

(Isn hingga Jumaat 9:00AM – 05:30PM)

Cerita kita dijejaki dari zaman awal-awal penciptaan dunia: di mana manusia bergantung kepada kebaikan Alam Semula Jadi jawapan kepada penyakit dan keadaan kulit menggunakan herba semulajadi, ekstrak tumbuhan dan minyak.

Kami beriman kembali semula ke botani semula jadi untuk menjawab keperluan penjagaan kulit kita, kerana kami percaya dunia moden hari ini dipenuhi dengan produk penjagaan kulit kimia-sarat yang benar-benar melakukan lebih banyak kerosakan daripada kebaikan kepada kulit kita.

Falsafah Kami

Falsafah Garden of EDEN adalah menggunakan bahan berasaskan bukti yang digabungkan dengan kekuatan tumbuhan, yang dibuktikan oleh sains untuk berfungsi dengan berkesan tetapi lembut pada kulit.

Sebilangan produk penjagaan kulit kami adalah terbukti secara klinikal digunakan diuji secara dermatologi untuk kulit sensitif.

Kami percaya dalam pengambilan bahan yang bertanggungjawab dalam penjagaan kulit kami dari ladang yang mengikuti amalan etika dan berkekalan. Sehingga 90% pembungkusan produk kami boleh dikitar semula.

Produk kami adalah:

Halal yang diperakui

Bebas daripada bahan pengawet (. Iaitu parabens) - Rangkaian Serum

Bebas dari ramuan haiwan

Bebas daripada wangian tiruan (produk serum kami mengandungi aroma hanya dari 100% minyak pati tulen yang diperolehi daripada tumbuh-tumbuhan)

Bebas pewarna

Bebas alcohol

Bebas daripada mineral minyak / parafin minyak / petrokimia

Kami tidak menjalankan apa-apa ujian haiwan terhadap semua produk kami

Diuji secara Dermatologi untuk Kulit Sensitif

Kami komited untuk menggunakan standard tertinggi bahan-bahan bahan mentah, tertakluk kepada standard pengilangan GMP dan kualiti yang ketat sebelum produk dibenarkan untuk diletakkan di rak.

Janji kami adalah untuk membawa kepada anda produk menggunakan ekstrak tumbuhan semula jadi yang terkenal berfungsi dengan lembut dan berkesan pada kulit anda!

Close

Cart

Tiada produk dalam troli.