Close Penghantaran percuma untuk semua Pesanan melebihi RM80. Sampel percuma dengan setiap Pesanan.

No Perkhidmatan +603 - 7887 8222 (Isnin - Jumaat 9:00AM – 05:30PM)

Selamat datang ke bulan Oktober yang indah! Kami benar-benar berharap langit biru tanpa jerebu bulan ini!

Sepanjang hujung minggu terakhir bulan September, seluruh pasukan kami bekerja keras pada dua ekspo bayi yang berbeza untuk berkongsi tentang kebaikan produk JOJO E Stretch Mark kami!

Kami telahpun sudi mengumumkan pemenang pertama kami untuk “JOJO E First-Class Mom Contest” setelah menjalankan peraduan selama 4 bulan!

Tahniah kepada ibu, Janice Tan Shin Sze kerana menjadi pemenang! Janice telah memenangi penginapan hospital bertaraf kelas pertama untuk kelahiran bayinya yang bernilai sehingga RM3,000!

Masa tidak lagi terlambat untuk menjadi pemenang ke-2 dan ke-3 peraduan kami!

Kami bertanya apa pendapat Janice mengenai JOJO E Stretch Mark Serum dan Cream. Inilah yang dia katakan:

 

“Saya biasa mempunyai kulit yang sangat kering dan gatal sewaktu mengandung. Sejak beberapa bulan yang lalu, saya telah mencuba beberapa krim dan produk dari jenama lain. Malangnya, perut saya terasa sangat gatal terutamanya sebelum tidur.

 

Saya mula menggunakan krim dan serum JOJO E stretch ketika saya hamil 5 bulan.

Tidak hairanlah, kulit saya semakin baik dengan produk Jojo E! Kulit saya tidak lagi gatal dan saya tidak perlu risau bahawa saya akan menggaru perut saya ketika saya sedang tidur. Perut saya lembut dan licin!

 

Produk JOJO E sangat berpatutan dan kesannya yang amat baik pada kulit saya… Saya mengesyorkan produk JOJO E kepada semua ibu hamil!”

 

 

Mencegah dan mengurangkan tanda selulit. 100% ekstrak tumbuhan semulajadi. Dermatologi diuji untuk kulit sensitif.

 

 

Untuk masa yang terhad sahaja,25% diskaun untuk produk JOJO E Stretch Mark & serta ​​dapatkan HADIAH PERCUMA untuk setiap pek yang dibeli! Disamping itu, apabila anda membeli hanya 4 pek JOJO E, anda boleh menebus 1 pek PERCUMA dan ada layak memenangi penginapan hospital di bilis kelas-pertama sewaktu anda bersalin (lihat butir peraduan yang terdapat dalam setiap JOJO E Pek)!

 

 

 

 

 

Dapati pakej Promosi JOJO E kami di sini!

 

Close

Cart

Tiada produk dalam troli.